Finne Det Beste Og Travleste Stedet For Butikken Din

Verden av næringseiendom er noe du vil nærme deg klarhodet og ekstremt godt informert. Før du selger eller kjøper, les disse tipsene om hvordan du håndterer din kommersielle eiendom.

Næringseiendom kan være en stor langsiktig investering. Når du leter etter en eiendom som du kan leie ut som leiligheter, se på eiendommer som har minst ti eller flere enheter, for å maksimere fortjenesten. Jo flere enheter en eiendom har, jo billigere er hver enkelt enhet.

Kjøpskontrakter varierer på mange forskjellige måter og kan virkelig være villedende for den utrente personen som prøver å jobbe seg gjennom dem. En eiendomsmegler vil hjelpe deg med å manøvrere gjennom denne delen av prosessen, slik at du ikke vil ende opp med å finne ut noen smutthull som du kanskje har gått glipp av nedover veien.

Hvis din fremtidige utleiebolig eller leilighetskompleks lar deg være vert for et gårdssalg eller garasjesalg, kan du spørre dem om du har lov til å legge ut skiltene dine i komplekset, for eksempel lysstolper eller trestubber. Noen eiendomsforvaltninger tillater ikke visning av noen form for annonser offentlig.

For eiere av næringseiendom må du sørge for at leieavtalen er lesbar og forståelig. Du vil at leietaker skal føle seg komfortabel med deg, og begynnelsen av dem føler seg slik mot deg er å være rett frem med dem. Svar på eventuelle spørsmål de måtte ha for deg, angående leieavtalen eller noe annet.

Begynn å lete etter finansiering før du bekymrer deg for å finne eiendom å investere i. Du vil ikke kunne vite hva du skal se etter hvis du ikke vet hvor mye penger du kan låne. Finn en finansinstitusjon eller en privat utlåner som er interessert i prosjektet ditt og opprett et budsjett med dem.

Du kan bruke kontant-til-kontant-formelen til å bestemme beløpet som trengs for den første investeringen. Denne tilnærmingen brukes oftest av investorer som er avhengige av finansieringsaktiviteter for å skaffe kontantene som trengs for å kjøpe eiendommen; bruk den til å sammenligne Year One-ytelsen til konkurransedyktige egenskaper.

Forsikre deg om at enhver eiendom du vurderer å kjøpe har tilgang til alle verktøyene du trenger. Hver bedrift krever visse verktøy, oftest ting som vann, kloakk og elektrisitet.

Sørg for å inkludere en rett til å si opp avtalen på så mange dager skriftlig varsel med megleren din i din skriftlige avtale. På denne måten vil du kunne avslutte forholdet raskt hvis du finner ut at megleren din ikke gjør en god nok jobb for deg.

Planlegg eventuelle kommersielle eiendomsinvesteringer i god tid før selve kjøpet. Tiden er på din side i denne typen marked. I mange tilfeller vil de fleste økonomiske innrømmelser bli gjort like før transaksjonens frist. Unngå å la selgeren få vite at du er ivrig etter å lukke raskt.

Noen få minutter kan være alt som trengs for å lære tipsene fra teksten ovenfor, men det kommer til å ta mye lengre tid å faktisk bruke dem til god bruk i din kommersielle eiendomshandel. Husk å ta deg god tid og nærme deg hver avtale med så mye forsiktighet som mulig, og aldri slutte å lære om eiendomsmarkedet.

Muligheten I Næringseiendom